Top 40 julegaver til manden der har alt

Står du igen i år og skal finde julegaver til manden der ikke ønsker sig noget? Eller måske ønsker han sig kun sokker, ligesom han gjorde sidste år og året forinden.

Uanset om du selv er manden der har alt, som er på udkig efter inspiration til julegaveønsker, eller om du er personen der skal finde en gave til ham – så får du i denne artikel inspiration til 40 julegaver der med garanti er mere spændende end sokker.

1. Fjernstyret drone

Giv ham en mikro drone på størrelse med en håndflade til under 500 kroner, f.eks. Eachine E61/E61HW Micro Drone, der er udstyret med et lille HD kamera der kan tage billeder og optage video i god kvalitet.
Den er god som en begynder-drone og kan bruges til at lave flyvemanøvrer og tricks både indendørs og udendørs.

Hvis julegavebudgettet er større, så giv ham en stor drone med et godt kamera, så han kan tage de flotteste billeder og lave nogle fantastiske optagelser fra højt oppe i luften. Det kunne f.eks. være denne drone DJI Mavic Air 2 fra mærket DJI, som ofte bliver anbefalet af professionelle fotografer og folk med forstand på droner.

Droneflyvning er en sjov måde at komme ud i den friske luft og en oplagt hobby at dyrke sammen med andre.

Pris: Fra 199 DKK til +10.000 DKK

2. Ægte skindhandsker

Giv ham et par gode skindhandsker af ægte læder i høj kvalitet. Det er en oplagt gave at give til jul, så han kan holde hænderne varme og se smart ud resten af vinteren. Disse Garvin Gloves fra Tiger of Sweden er lavet af 100% lammeskind og er udført i et tidsløst klassisk look. Skindhandsker som disse kan holde i mange år frem. Hvis handskerne føles en smule for tætsiddende, så skal de blot tages i brug i et par dage, og så vil læderet naturligt strække sig og tilpasse sig håndens størrelse.

Eller disse LEATHER GLOVES fra Black Rebel af 100% læder. De er velegnet til vintermånederne, da de både er tykke og med indvendig foring. Derudover har de en justerbar rem som kan lukke tæt for at holde kulden ude.

Pris: 400 DKK – 800 DKK

3. Trådløse hovedtelefoner

Et par gode trådløse hovedtelefoner med støjreduktion er idéel til manden der godt kan lide at høre musik eller bruge hovedtelefoner. Giv ham f.eks. Sony – WH-H910N Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion som er behagelige at have på, fordi hørebøfferne omslutter ørerne og samtidig lukker alt udefrakommende lyd ude ved brug af støjreduktion teknologi – alt imens de spiller en fremragende lyd.

Andre suveræne mærker inden for hovedtelefoner er Bang & Olufsen, Beats by Dr. Dre & Bose.

Eller giv ham et par Apple Airpods 2, som er årets helt store hit inden for trådløse in-ears høretelefoner med god grund. Apple´s Airpods-serie af in-ears høretelefoner er nemlig blevet et modeikon på grund af dets meget karakteristiske design, som man enten er fan af eller ikke. Disse små høretelefoner sidder i hvert øre og vejer blot 4 gram, så man registrerer slet ikke, at man har dem siddende i ørerne. Har du en Apple enhed, f.eks. IPhone, så er Apple Airpods lynhurtige til automatisk at snakke sammen med din smartphone.

Hvis du er villig til at bruge lidt flere penge, så gå med Apple Airpods Pro, som har en endnu kraftigere lyd og benytter sig af den nyeste high-end teknologi inden for aktiv støjreduktion. Disse Airpods er også svedresistente og vandafvisende, hvilket gør dem idéel til brug under sport og træning.

Jeg anbefaler Huawei Freebuds 3 til brugere af Android smartphones, da disse trådløse in-ear høretelefoner er på niveau med Apple Airpods Pro på alle tænkelige punkter, og derudover kommer de med en smart App til justering af høretelefonerne, som kun findes på Android Marked.

Der findes også trådløse in-ear høretelefoner til dem med et lavere budget, såsom North – True Wireless hovedtelefon TOUCH ONE til kun 299 kroner, som kommer med Bluetooth 5.0 og Autopair funktion i et design, som til forveksling minder meget om Apple Airpods.

Pris: 299 DKK – 2.249 DKK

4. Prøvekørsel af en Ferrari

Giv ham en oplevelse meget ud over det sædvanlige, hvor han kommer bag rattet i en ægte supersportsvogn. Det kunne f.eks. være et gavekort på 10 kilometers prøvekørsel af en Ferrari 458 på landevejen til 895 kroner.

Der er naturligvis mulighed for at vælge blandt andre supersportsvogne, heriblandt Audi, Porsche og Lamborghini. Og der er mulighed for at vælge længere ture eller om kørsel skal være på landevej eller racerbane.

Pris: 895 DKK – 3.995 DKK

5. Helikoptertur

Giv ham en oplevelse i gave, hvor han kommer højt op og flyve på en helikoptertur der varer i 10-12 minutter med udsigt over Danmarks flotte landskab af marker, veje og byer.

Pris: 699 DKK

6. Blue light briller

Giv ham et godt helbred i julegave. Disse briller fra ANCR Copenhagen er behandlet med en speciel coating, der forhindrer mere end 40% af det skadelige blå HEV-lys i at ramme øjet. Disse lysstråler kommer bl.a. fra digitale enheder såsom din smartphone og dit TV. Forskningsstudier viser, at det skadelige blå lys blokerer for den naturlige produktion af søvnhormonet melatonin, hvilket kan give søvnproblemer og et forværret helbred samt forhøjet risiko for at få kroniske sygdomme. Derudover kan store mængder af det blå HEV-lys skade cellerne på øjets nethinde.

Disse Modern Blue Light briller fra ANCR Copenhagen følger modetendensen for 2020 ved at have runde former og de fungerer perfekt som hverdagsbrille eller skærmbrille ved længere brug af digitale endheder. Designet er unisex og stellet er meget fleksibelt, så det passer på de fleste. Glassene er klare, men har et svagt guligt skær, som ændrer farvekontrasterne en smule. Det gulige skær gør det mere behageligt for øjnene at kigge på en digital skærm. Jeg har selv deres Modern Blue Light brille og er meget tilfreds med designet, pasformen og effekten af blå-lys blokeringen. Jeg vil dog anbefale at vælge deres Business Blue Light brille til dem med et lidt bredere hoved, da denne brille er en smule større.

Det er også muligt, at få sat blue light brilleglas med styrke i brillerne hos ANCR Copenhagen. Jeg har selv fået det gjort ved mine, og det fungerer super godt. Processen er nem, og der er mulighed for først at prøve brillerne uden styrke og derefter vælge om der skal sættes glas i med styrke eller pengene tilbage ved returnering.

Hvis du ønsker at give en markant bedre søvn i gave, så skal du måske give ham Modern Sleep, som er en sovebrille fra ANCR Copenhagen med 100% blokering af det skadelige blå lys. Denne sovebrille har farvet glas og er kun beregnet til brug inden sengetid. Brillerne hjælper også med at reducere følelsen af jetlag efter en længere flyrejse ved brug af brillerne i flyet.

Pris: 479 DKK – 549 DKK

7. Specialøl

Hvis manden interesserer sig for øl, så går det aldrig galt, at give ham nogle specialøl. Der findes rigtig mange forskellige øl og det er ikke altid lige nemt at finde en ny slags, som den store ølentusiast ikke har smagt endnu. Men der kommer hele tiden nye specialøl til, så det er ikke umuligt at finde noget spændende til ham. Et godt valg er ofte at købe en gaveæske eller bundle med forskellige specialøl, som f.eks. disse specialøl, BURNT MILL BUNDLE fra det kendte mikrobryggeri, Mikkeler. Eller sammensæt din egen gaveæske fra Mikkelers øvrige sortiment.

Pris: Fra 30 DKK til +900 DKK

8. Silkeslips

Brug lidt ekstra penge på et slips i høj kvalitet, som dette slips af 100% silke The Navy Signature Flag Tie, fra danske AN IVY, som er i et klassisk ensfarvet og tidsløst design, som holder mange år frem. Eller dette slips med mønster fra samme mærke Block Silk Tie.

Pris: 400 DKK

9. Håndvægte

Giv ham en hård (og tung) pakke i år. Nogle håndvægte eller en vægtstang til brug i hjemmet er perfekt til manden der er fysisk aktiv eller har et ønske om at komme i gang med træning. Der skal faktisk ikke mere til end et par håndvægte og en vægtstand for at komme i fin form derhjemme, og det er en langt billigere måde end et fitness medlemskab. Jeg anbefaler hex håndvægte lavet af gummi såsom disse Nordic Fighter Hex Håndvægte, fremfor mere traditionelle runde håndvægte af metal når formålet er indendørs brug i hjemmet. Det er på grund af den kantede form, der gør at håndvægten ikke risikerer at trille og potentielt ødelægge noget, og dernæst på grund af gummi, som er et mere skånsomt materiale mod gulvet.

Pris: Fra 190 DKK til +2.000 DKK

10. Biograftur

Giv ham en biograftur for 1 eller 2 personer med popcorn og sodavand.

Pris: 159 DKK – 299 DKK

11. Flyv i luftballon

Giv ham en uforglemmelig oplevelse, hvor han kommer højt op og ser Danmark ovenfra i en tur med luftballon.

Pris: 1.995 DKK

12. Gå amok i en pølsevogn

Kender du en madglad mand, så giv ham pølse og brød ad libitum i gave og lad ham gå amok i en pølsevogn. Her er det oplagt at give ham en udfordring i forbindelse med gaven. Hvor mange hotdogs kan han mon spise på 15 minutter?

Pris: 349 DKK

13. Trådløs mobiloplader

Gør opladningen af hans smartphone mere bekvemmelig og give ham en såkalt Qi-oplader som f.eks. denne hurtigoplader Smartline Trådløs Qi Oplader – 15W – Grå, som oplader trådløst med hele 15W.

Pris: 269 DKK

14. PlayStation 5

Skal du finde en gave til en gamer, eller ønker du blot at give en underholdende gave, så giver en PlayStation 5 ham med garanti maks underholdning for alle pengene. Denne spillekonsol er et kæmpe hit verden over både blandt unge og voksne. Den leverer underholdning til alle målgrupper og kan være en sjov aktivitet sammen med venner, familie eller med en partner.

Pris: 4.199 DKK

15. Bælte med læderrem

Et elegant bælte med læderrem i høj kvalitet er en god gave at give, fordi at det både har en praktisk funktion og det ser rigtig smart ud. Dette gode læderbælte fra Hugo BOSS, Barnabie Bælte, kommer i et tidsløst design og høj kvalitet, som gør at bæltet kan holde i mange år og bruges til hverdag og sammensættes med alt slags tøj.
Eller dette klassiske læderbælte fra Philipsons til kun 300 kroner.

Pris: 300 DKK – 600 DKK

16. Tandemspring

Hvis manden er eventyrlysten og vild med action, så giv ham en oplevelse for livet i gave med et tandemspring fra 3000-4000 meters højde!

Pris: 2.195 DKK

17. Café- eller restaurantbesøg

Det går aldrig galt at give et café- eller restaurantbesøg i gave. Hvis han er glad for burgere, så giv ham et gavekort til en CAFÉBURGER FOR 2, sammen med en han holder af.

Pris: 299 DKK

18. Forløb med personlig træner

Her har du muligheden for at give et sundt helbred i gave i form af et forløb med en personlig træner.
Forløbet giver en måneds medlemskab til Fitness World og to sessioner med en professionel personlig træner.
Med Forløbet medfølger der en sportstaske og hængelås, daglig valgfri kosttilskud/produkt, en kropsanalyse og et træningsprogram, hvilket gør forløbet idéelt for nybegyndere fordi det klæder dem godt på til at komme i gang med træning på egen hånd. Forløbet giver et godt fundament at starte på, som er vigtig for at få succes med at opnå sine mål. Forløbet kan også gavne dem der allerede har trænet i en del år, da træneren kan hjælpe alle med at nå deres mål på den mest optimale måde.

Pris: 999 DKK

19. Massage

Kender du en stresset mand eller blot en som du ønsker at forkæle, så giv ham en massage i julegave. Forskning har vist, at massage beroliger krop og sind og dermed gør os mindre stressede. Derudover hjælper massage på muskel- og ledsmerter samt spændinger og giver en højere kvalitets nattesøvn. Dette er blot nogle af de gavnlige effekter massage har på helbredet.

Pris: 399 DKK – 1.900 DKK

20. Virtual Reality

Giv ham en oplevelse i gave, som lader ham træde ind i den virtuelle verden med virtual reality (VR).
At få et VR headset på hovedet er en unik oplevelse, der giver en fuld fordybelse i de virtuelle verdener på måder, som de aldrig er blevet oplevet før. Det er svært at beskrive, og bør derfor klart prøves på egen krop.

Er det en mand der er glad for at game, så er der også mulighed for at give ham sit helt eget VR headset i julegave, så han kan opleve spil på en helt ny måde. Har han en PlayStation 4- eller 5, så køb et PlayStation VR headset (PSVR) til ham.

Pris: 200 DKK – 2.199 DKK

21. Bowling, Mini-golf og Laser Hero

Giv ham sjove aktiviteter i julegave, f.eks. denne aktivitets julegave for 4 personer, som både indeholder
1 x Bowlingtime, 4 x Minigolf, 4 x Laser Hero á 20 min. og 1 x Snackkurv – alt for kun 449 kroner.

Pris: 449 DKK

22. Mobilcover

Et godt mobilcover er en af de gode julegaver, som ikke sprænger budgettet. Når det kommer til mobilcovers, så er der mange varianter at vælge mellem. Husk at vær opmærksom på at vælge et cover der passer til den specifikke smartphone model, som vedkommende har. Giv ham et solidt såkaldt “håndværker cover”, som giver ekstra god beskyttelse mod større slag. F.eks. dette smarte iPhone 12 Håndværker Cover m. Magnetisk Stander, vil give god beskyttelse, hvis han har en iPhone 12 eller 12 pro. Derudover har det en smart ring monteret på bagsiden, som både kan bruges til at få et bedre greb om telefonen og som stander. Coveret har også en magnetisk funktion, der gør det muligt at bruge magnetisk mobiltilbehør.

Pris: 139 DKK

23. En bog eller lydbog

Jeg anbefaler at give ham en god bog at fordybe sig i. Der findes rigtig mange gode bøger for enhver smag. Personligt kan jeg godt lide bøger som belyser vigtige eller interessante emner eller bøger, som gør en klogere. Derfor anbefaler jeg altid livsstilsbøger, økonomi- & investeringsbøger og bøger om spændende og relevante emner, f.eks. om den teknologiske udvikling. En af mine personlige favoritter er bogen: Bobler, bullshit og børsfest af Lars Tvede, der har ligget nr. 1 som bedst sælgende bog flere uger i træk verden over. Bogen er velskrevet i et forståeligt sprog og får topkarakterer blandt anmeldelserne ligesom resten af bøgerne fra Lars Tvede.

Pris: 230 DKK

24. Barbergrej

Til manden med skæg – giv ham et luksus traditionelt oldschool barbergrej til at pleje og vedligeholde et sundt og pænt skæg. Barbergrejet kommer i et råt og gammelsdags design, som vil give ham en følelse af ekstra maskulinitet når han tager grejet i brug.

Pris: 349 DKK

25. Citatplakat eller dialægt

Dette er blevet et stort hit og fungerer rigtig godt som en sjov gave. Giv ham en fjollet plakat med noget du ved han vil synes er sjovt. Det kunne f.eks. være denne plakat med far-jokes fra Citatplakat.

Eller design en helt personlig plakat til ham: design-selv plakat fra Dialægt.

Pris: 249 DKK – 449 DKK

26. Oura ring eller smart watch

Giv den aktive og sundhedsbevidste mand et smart watch som fitnesstracker. Det er en genial gadget, som tæller kalorier, antal skridt gået, måler puls og analyserer søvnen. Smart Watches fås i mange forskellige prisklasser afhægig af præferencer for design, mærke og funktioner.
Denne Activity Tracker Fit Track 3900 fra Hama kan alt hvad en fitness-tracker bør kunne, og den fås til kun 299 kroner. I den dyrere ende er Apple Watch, som er en favorit på grund af dens elegante design og dens mange øvrige smartphone-lignende funktioner udover fitness-tracking.

Hvis manden ikke bryder sig om armbåndsure eller måske foretrækker et mere traditionelt analogt armbåndsur, så er en Smart Ring fra OURA måske noget for ham. Denne smart ring er på størrelse med en almindelig fingerring og vejer endda mindre. Den har alle de samme fitness-tracking funktioner som man finder hos de bedste smart watches. Men derudover er den skabt til at være den bedste søvn-tracker på markedet. Selvom ringen er så lille, så er den propfyldt med den nyeste high-end teknologi og sensorer, som giver en meget præcis måling af søvnen. Søvnen spiller nemlig den vigtigste rolle når det kommer til helbredet.

Jeg ejer selv Balance – Silver fra OURA, og jeg anbefaler personligt en Oura ring til alle der går op i at have et sundt helbred, og samtidig er den meget moderigtig i designet og en langt mere behagelig og bedre sleep-tracker end f.eks. Apple Watch.

Pris: 299 DKK – 2.355 DKK

27. Armbånd eller halskæde

Giv en gave der gør manden moderigtig. Mange mænd går ikke med accesories og det er ærgerligt, fordi et flot armbånd eller halskæde kan virkelig pifte et outfit op og gøre selv den kedeligste t-shirt lidt mere spændende at se på. Et godt og sikkert valg er at give ham et sort læderarmbånd eller dette matsorte armbånd af powersten til kun 329 kroner.

Måske en halskæde som denne mandige Thors hammer halskæde, er et bedre valg til ham. Denne eksklusive halskæde af matsorte agat sten kommer med en stor massiv Thors hammer af sterling sølv.

Pris: 179 DKK – 1.649 DKK

28. Plet-, lugt- og krølfri skjorte

Nu har du mulighed for at give årets bedste gave – en pæn skjorte som både er plet- lugt- og krølfri på en gang!
Enhver mand bør have en pæn hvid skjorte i sin garderobe til festlige og formelle lejligheder. Denne hvide business skjorte fra Labfresh kommer i et klassisk formelt design, som både ser godt ud med slips og jakkesæt, men den kan også bæres afslappet. Skulle uheldet være ude og der spildes rødvin på skjorten, så takket være nanoteknologi, så præller det bare af som om der ikke var sket noget. Skjorten er også idéel til hverdagsbrug, da materialet er naturligt bakteriedræbende, så der går længere tid før skjorten bliver beskidt og skal vaskes. Dette er virkelig en ægte vedligeholdelsesfri skjorte!

29. Vinterhue og halstørklæde

Giv ham en julegave der hjælper ham med at holde varmen på denne kolde årstid. Faktisk kan en vinterhue og halstørklæde bidrage til et moderigtigt look, så det er ikke kun om vinteren at huen eller halstørklædet kan tages i brug. Denne sorte Hedqvist Hue af 100% merinould fra Tiger of Sweden, kan både holde hovedet varmt og hjælpe med at komme af med varmen igen på grund af uldens naturlige evne til at regulere temperaturen.

En anden oplagt gave er dette Salling Halstørklæde af 100% uld fra Tiger of Sweden, som er udført i en flot grå farve, der vil give en pæn kontrast til en mørkfarvet jakke eller trøje. Ulden i dette halstørklæde har de samme naturlige varmeregulende evner som beskrevet ved huen.

Pris: 500 DKK – 700 DKK

30. Hårvoks

En julegave behøver ikke at have kostet en formue for at gøre ham glad. Noget så almindeligt som en rigtig god hårvoks vil gøre ham glad hver eneste dag når han skal style sit hår.
Gå f.eks. med denne Njord Hair Wax til manden med kort hår som ønsker ekstra kraftig hold. Eller denne Dear Barber Mattifier Hårvoks i en flot designet bøtte som egner sig til alle hårtyper og giver medium hold, så han stadig kan style og restyle håret hele dagen igennem.

Pris: 99 DKK – 149 DKK

31. Blazer

En pæn blazer jakke er oplagt til forretningsmanden eller den modebevidste mand. Blazere og habitbukser til hverdag er blevet et kæmpe hit inden for de seneste år. En blazer behøver nemlig ikke bæres formelt, men kan i høj grad blandes med almindelige jeans og en t-shirt for at skabe et mere afslappet look. Et sikkert valg er en sort klassisk blazer som denne Hardmann Suit Blazer fra Bruun & Stengade til 1.400 kroner. Har du et større budget, så overvej at give ham en kvalitets blazer f.eks. denne Hutsons4_BC Blazer fra Hugo Boss af 100% uld.

Pris: 1.000 DKK – 3.500 DKK

32. Philips Hue

Til manden der elsker teknologi – giv ham et Philips Hue Starter kit, så du kan hjælpe ham på vej med at lave hjemmet om til et smart home. Dette sæt indeholder 2x Philips Hue lyspære med 16 millioner farver og trådløs bluetooth betjening, 1x bridge og 1x dimming switch, så du kan styre lyspærenes funktioner fra en kontakt med mulighed for at dæmpe lyset.

Pris: 990 DKK

33. Elcykel

Har du et stort julegavebudget i år, så giv ham en elcykel som et billigere og sundere alternativ til bilen eller den offentlige transport samtidig med at den giver en stor frihed. Aldrig mere svedig efter en lang cykeltur og aldrig mere ømme ben efter en stejl bakke eller irritation over modvind. Dette er en gave som enhver mand vil blive glad for!

Denne Kildemoes Street El Yamaha er en god og solid elcykel fra det danske mærke Kildemoes. Den har alt i udstyr fra start. Så det eneste han skal gøre, er at sætte sig op på cyklen og suse afsted, som han aldrig har prøvet det før.

Pris: 22.999 DKK

34. Lang uldfrakke

En lang uldfrakke er en god gave at give til jul, som han kan få glæde af resten af vinteren.
Jeg har selv denne lækre Cashmere Coat Sultan Tech fra SAND som består af 85% uld og 15% cashmere uld.
Den høje kvalitet uld gør frakken vandafvisende og varmeregulerende, som er blandt uldens naturlige evner. Her får han en varm lang frakke i et tidsløst klassisk design af høj kvalitet, som både kan bæres formelt og uformelt.

Pris: 999 DKK – 4.000 DKK

35. Deodorant, Eau de Toilette eller aftershave

En god deodorant er altid en sikker gave. Måske har han en yndlingsduft i forvejen? Jeg er selv glad for mærkerne Lacoste, Hugo Boss og James Bond 007. Denne Boss Bottled Deodorant Spray fra Hugo Boss kunne måske være et godt valg. Eller måske er en deodorant som denne Ocean Plastic Deodorant med neutral duft mere noget for ham.

Hvis han er glad for dufte, så giv ham en god Eau de Toilette. Jeg bruger selv denne James Bond 007, som jeg synes har en meget maskulin duft. Den egner sig både til hverdagsbrug og til festlige og formelle situationer.

Du kan også give manden en aftershave med en rigtig dejlig duft. Jeg foretrækker selv aftershave som en balm, men det er en smagssag. Det kunne f.eks. være denne Boss The Scent After Shave Balm fra Hugo Boss.
I lang tid har jeg selv brugt denne Men Aftershave Balm fra Matas, men den har ikke en dejlig duft, som den fra Hugo Boss.

Pris: 60 DKK – 340 DKK

36. Plet-, lugt- og krølfri t-shirt

En klassisk ensfarvet t-shirt hører hjemme i enhver mands garderobe, så hvorfor ikke give ham en lækker hvid t-shirt fra Labfresh, som ikke krøller i vask. Den kan også bruges i længere tid, da materialet er bakteriedræbende og dermed gør den lugtfri. Derudover så er den pletfri, så han ikke længere behøver være øm over for en hvid t-shirt.

Pris: 340 DKK

37. Armbåndsur med urboks

Det er blevet meget moderne at gå med mange forskellige armbåndsure i stedet for at gå med det samme ur hele tiden. Med dette KOMPLET SÆT: URBOKS I SORT TRÆ, får manden en flot urboks i sort træ og 6 valgfrie armbåndsure af høj kvalitet uden at det koster en formue! Med dette komplette sæt har han næsten et nyt ur til hver af ugens dage for en sum der er mindre end den typiske pris på et mærkevare armbåndsur. Og han kan altid være sikker på, at have et ur der passer godt sammen med resten af outfittet og det look han går efter.

Pris: 2.595 DKK

38. Polo t-shirt

En polo t-shirt er en fremragende gave, som manden både kan bruges formelt f.eks. sammen med en blazer jakke eller uformelt sammen med et par joggingbukser.
Jeg er stor fan af polo t-shirts og ejer flere fra Lacoste og Hugo Boss. Jeg anbefaler denne lækre Paddy Pro Polo T-shirt i hvid fra Hugo Boss, som er udført i et elegant og sporty design. Materialet er blødt, åndbart, fugtabsorberende og hurtigtørrende ligesom du kender det fra sportstøj. Denne polo t-shirt kan derfor også bruges som elegant sportstøj.

Pris: 400 DKK – 800 DKK

39. Vandafvisende bukser med super stretch

Giv manden et par lækre bukser fra The Perfect Pants-serien af Shaping New Tomorrow. Deres serie af bukser har ikke fået dette navn tilfældigt – bukserne er nemlig super behagelige at have på og samtidig ser de godt ud og er fremstillet i god kvalitet. Disse New Tomorrow Pants er fra den nyeste kollektion og muligvis de bedste bukser på markedet. Materialet er vandafvisende, nemt at rengøre og hurtigtørrende. Derudover er bukserne super strækbare med 360 graders stræk teknologi. Bukserne er udført i et pænt klassisk habit-buks lignende design og kan godt vaskes i maskine.

Pris: 899 DKK

40. Øl- og vinglas


Til manden der interesserer sig for øl, så giv ham forskellige ølglas til de mange typer af øl som disse Lyngby Glas Ølglas til kun 100 kroner.

Eller disse eksklusive Rødvinsglas med Swarovski krystaller, så han kan nyde rødvinen med stil.
Fås også i andre varianter som hvidvinsglas eller champagneglas.

Pris: 100 DKK – 449 DKK

Bonus

Hvis ingen af de ovenstående 40 gaveønsker fangede din interesse eller passer med dit budget,
så får du her inspiration til lækre boxershorts og sokker lavet af bambus – Det vil han blive glad for!

41. Bambus boxershorts

Boxershorts behøver ikke være en kedelig gave.
Giv ham derfor disse super lækre 3 PAR BAMBUS UNDERBUKSER MED MØNSTER fra JBS i blødt og åndbart materiale, som er naturligt bakteriedræbende, fugtabsorberende og hurtigtørrende.

Pris: 349 DKK

42. Bambus sokker

Giv ham disse lækre 7 PAR STRIBET BAMBUS STRØMPER, som indeholder både ensfarvet sorte og stribede strømper, så han har lidt forskelligt at gå med til enhver lejlighed. Disse strømper af bambus er naturligvis også bakteriedræbende, fugtabsorberende og hurtigtørrende.

Pris: 299 DKK


Jeg er affiliate partner og denne artikel indeholder affiliate links, som betyder at jeg måske modtager en smule provision på køb gennem disse links uden at det koster noget ekstra for dig.